Ορθοδοντικός

Πατρίτσια Τσιούλη

Πατρίτσια Τσιούλη
Η ορθοδοντικός Πατρίτσια Τσιούλη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 2009 λαμβάνοντας το πτυχίο του Χειρουργού Οδοντιάτρου (DDS) με βαθμό «Λίαν Καλώς». Τα τελευταία έτη των σπουδών της εργαζόταν εθελοντικά ως βοηθός σε ιδιωτικό ιατρείο της Αθήνας.
 
Στη συνέχεια ήταν βοηθός στη μεταπτυχιακή κλινική Ορθοδοντικής του ΕΚΠΑ και ταυτόχρονα εργαζόταν σε ορθοδοντικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας για 3 χρόνια.

Το 2012 εντάχθηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ορθοδοντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) διάρκειας 3,5 ετών, με σκοπό την αποκλειστική ενασχόλησή της με την Ορθοδοντική ως ειδικός. Στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού προγράμματος εκπόνησε τη διπλωματική της διατριβή με θέμα «Εκτίμηση μέσω φωτογραφιών των αλλαγών στην πλάγια όψη του προσώπου ασθενών Τάξης ΙΙ κατηγορίας 1, μετά από θεραπεία με λειτουργικές συσκευές, Activator και Twin block» (https://ikee.lib.auth.gr/record/283033/?ln=el)
 
Το 2016 αποφοίτησε αποκτώντας το Μεταπτυχιακό δίπλωμα της Ορθοδοντικής (MSc) με βαθμό «Άριστα» και της απονεμήθηκε, κατόπιν εξετάσεων, ο τίτλος της Ειδικότητας της Ορθοδοντικής (Αρ. Πρωτ. 75595/30928) από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας. Έκτοτε ασκεί αποκλειστικά την ορθοδοντική στο ιδιωτικό ιατρείο της στην Κέρκυρα.
 
Είναι πιστοποιημένη ορθοδοντικός στη γλωσσική μέθοδο WIN - DW Lingual Systems GmbH (εσωτερικά σιδεράκια) και στη μέθοδο Invisalign και eCligner - K&S Holdings Co., Ltd. (διαφανείς νάρθηκες).
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας και ελληνικών και διεθνών Ορθοδοντικών Οργανώσεων και Εταιριών (Ορθοδοντική Εταιρία Βορείου Ελλάδος - ΟΕΒΕ, Εταιρία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας - ΕΟΓΜΕ, Word Federation of Orthodontists - WFO, European Orthodontic Society - EOS).
 
Έχει συμμετάσχει σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια με ομιλίες ή επιτοίχιες παρουσιάσεις και έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Follow Us

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
10:00-15:00
16:00-21:00
10:00-15:00
16:00-21:00
10:00-15:00

Το ιατρείο λειτουργεί μόνο κατόπιν ραντεβού.

Search