Αόρατη ορθοδοντική

Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξετε το χαμόγελό σας! Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί χωρίς να το καταλάβει σχεδόν κανείς!
Τα διαφανή σιδεράκια, οι διαφανείς νάρθηκες και τα γλωσσικά σιδεράκια αποτελούν αισθητικές εναλλακτικές λύσεις, κυρίως για τους ενήλικες που έχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις.

Διαφανή σιδεράκια

Διαφανή σιδεράκια

Eίναι κατασκευασμένα από πορσελάνη ή πλαστικό και προσομοιάζουν το φυσικό χρώμα των δοντιών.
Είναι διακριτικά και προσφέρουν υψηλότερο αισθητικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα κλασσικά μεταλλικά σιδεράκια.
Αποτελούν συχνά λύση επιλογής σε θεραπείες ενηλίκων που αναζητούν λιγότερο ορατούς μηχανισμούς.

Διαφανείς νάρθηκες

Είναι εξατομικευμένοι διαφανείς νάρθηκες (μασελάκια) υψηλής ακρίβειας οι οποίοι αφαιρούνται και επανατοποθετούνται από τον ασθενή και πρέπει να αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Διορθώνουν ένα πολύ μεγάλο εύρος ορθοδοντικών προβλημάτων και φέρνουν σταδιακά τα δόντια στην επιθυμητή θέση.
Αποτελούν μια σχεδόν αόρατη εναλλακτική αλλά και ακριβότερη λύση για τη διευθέτηση των δοντιών στη σωστή θέση χωρίς σιδεράκια.

Διαφανείς νάρθηκες
Γλωσσικά σιδεράκια

Γλωσσικά σιδεράκια

Είναι εξατομικευμένα σιδεράκια που τοποθετούνται γλωσσικά, δηλαδή στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών. Το γεγονός αυτό τα καθιστά μη ορατά κατά την καθημερινή αλληλεπίδραση του ασθενούς. Έτσι αποτελούν την πλέον αόρατη επιλογή για τη θεραπεία ενηλίκων.
Κατασκευάζονται σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού με χρήση νέων τεχνολογιών και με απόλυτη ακρίβεια ώστε να εφαρμόζουν στην εσωτερική πλευρά των δοντιών και να επιφέρουν τις επιθυμητές μετακινήσεις.
Τα μειονεκτήματά τους είναι το υψηλό τους κόστος και η δυσκολία στην ομιλία και την μάσηση ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες μετά τη συγκόλλησή τους.

Follow Us

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
10:00-15:00
16:00-21:00
10:00-15:00
16:00-21:00
10:00-15:00

Το ιατρείο λειτουργεί μόνο κατόπιν ραντεβού.

Search